English RoseWerkwijze

Om uw doelen te halen wordt door mij, uw taalcoach Linda Russell,  een lesplan op maat gemaakt die in het teken staat van uw wensen en verwachtingen.

De eerste kennismaking staat in het teken van de leerwensen, verwachtingen en doelstellingen met betrekking tot de taaltraining. Aan de hand van dit intake gesprek wordt er een lesplan op maat gemaakt om het gewenste doel te bereiken. Door de persoonlijke aanpak wordt elke les afgestemd naar het instap niveau van de cursist.

Linda Russell: "Een niet onbelangrijk deel van taaltraining is dat de cursist zich professioneel kan presenteren in de Engelse taal".

De lessen beginnen met een kort gesprek om de cursist de gelegenheid te geven om de geleerde stof in de praktijk te brengen – natuurlijk met feedback van de trainer. Het huiswerk van de vorige les wordt ook doorgenomen. Hierna gaat de opleiding van de cursist verder met de nieuwe lesstof en wordt deze, op een ontspannen wijze, in de praktijk gebracht met oefeningen. Te denken valt aan het opfrissen van de grammatica en oefeningen met gerichte woordenschat (gesproken & geschreven taal uit de werksituatie).

"Door mijn persoonlijke aanpak wordt elke les afgestemd naar het niveau van de cursist." , Linda Russell - uw language consultant

Een niet onbelangrijk deel van de taaltraining is dat de cursist zich ook professioneel kan presenteren in de Engelse taal, er wordt met praktijkgerichte situaties geoefend, zoals onder andere e-mails opstellen, het telefoongesprek, vergaderen en beleefdheidsvormen. Op verzoek kunnen we ook het geleerde in de praktijk brengen op straat, door bevoorbeeld een winkel te bezoeken, de weg te vragen aan een willekeurige voorbijganger of gezellig een terrasje te pakken.