English RoseMaatwerk

Waarom een taalcursus of training van Linda Russel in plaats van de grote aanbieders in Nederland? Ik geef Engelse taal cursussen met hart en ziel voor zowel groepen als het individu met de volgende kernwaarden: Flexibel, doelgericht, informeel & persoonlijk, enthousiast en vooral geen 9 tot 5 mentaliteit. Als native speaker weet ik ook goed waar op te letten en bij te sturen tijdens het leer traject.

Flexibel

Ik pas de cursus aan het leertempo, niveau, doel en leerstijl van de cursist(en) aan, dit kan tijdens het trainingstraject of indien nodig tijdens de les zelf zijn.

Doelgericht

De training wordt afgestemd op de persoonlijke en zakelijke wensen van de cursist. Er wordt extra aandacht besteed aan behoeftes uit de eigen werksituatie van de cursist.

Spreekvaardigheid

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen met "spreekangst", oftewel zelfverzekerde omgang met gesprekken in het Engels.

Informeel en persoonlijk

De manier van les geven wordt aangepast aan de cursist. De persoonlijke aandacht geeft een goede band tussen trainer en cursist bevordert het leerproces.

Enthousiasme

Door de ontspannen, levendige manier van lesgeven wordt de passie van de Engelse taal op een leuke maar leerzame manier naar mijn cursisten overgebracht. Het leren van een taal hoort een plezierige ervaring te zijn;

Native speaker

Mijn moedertaal is Engels, en tijdens de les spreek ik uitsluitend in het Engels, wat zeer aanstekelijk werkt bij mijn cursisten. Desnoods spreek ik ter verduidelijking in het Nederlands.

Geen 9 tot 5 mentaliteit

De mogelijkheden voor een taalcursus zijn niet beperkt van 9 tot 5. Het is ook mogelijk 's avonds en in het weekend een cursus te volgen in het trainings centrum of op locatie.